Detailed Notes on خطرات بیماری زونا
Detailed Notes on خطرات بیماری زونا
Blog Article
افرادی که نباید بدون مشورت با پزشک واکسن زونا را تزریق کنند، افرادی هستند که:
ابتلا به بیماریهایی که باعث تضعیف سیستم ایمنی میشوند، مثل سرطان و ایدز
بیماری زونا در سالمندان و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند شایعتر است.
برای آشنایی با نحوه برخورد با شوهر پارانوئید یا همسر مبتلا به این اختلال حتما با یک روانشناس باتجربه صحبت کنید. مساله پارانوئید و طلاق یک مساله کاملا جدی است، بنابراین اگر قصد دارید به دلیل این اختلال از همسرتان جدا شوید، بهتر است قبل از جدایی ابتدا از او بخواهید که نسبت به درمان اقدام کند.
رعایت بهداشت شخصی، جلوگیری از خراشیدن بثورات، پوشیدن لباسهای گشاد و همچنین سعی در تمیز نگه داشتن ناحیه آسیب دیده به منظور جلوگیری از عفونت باکتریایی ثانویه پوست، بسیار مهم است.
آنها ممکن است آزمایش خون را توصیه کنند، تا تعیین کنند که آیا آنتی بادی لازم برای مقابله با ویروس آبله مرغان را دارید یا خیر. اگر آنتی بادی وجود داشته باشد، این بدان معناست که فرد قبلا آبله مرغان گرفته است ولی شاید آن را به یاد نداشته باشد یا در برابر آن واکسینه شده است.
بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روشهای درمان و پیشگیری
شکاکیت بیش از حد داشتن. به عنوان مثال، فکر میکنند که افراد دیگر دروغ میگویند یا طرحهایی برای تقلب کردن علیه آنها دارند.
غذاهای بسیار فرآوریشده: چیپس و سایر تنقلات پرچرب، نوشابههای گازدار یا انرژیزا، انواع کیک و شیرینی و غذاهای سرخ شده اغلب سرشار از نمک، قند و اسیدهای چرب امگا ۶ هستند که همگی ممکن است باعث التهاب و تضعیف عکس بیماری زونا در کودکان سیستم ایمنی شوند.
A paranoid thought is a kind of anxious thought. Stress and anxiety could potentially cause paranoia, impacting Everything you’re paranoid about and how much time the sensation lasts. But paranoid thoughts also can cause you to anxious.
بیماری زونا (تبخال زوستر) یک عفونت ویروسی است که باعث شیوع بثورات دردناک یا تاولهای پوستی میشود. این بیماری ناشی از ویروس واریسلا زوستر است، همان ویروسی است که باعث ایجاد آبله مرغان میشود.
خانه سبک زندگی سلامت سلامت جسم بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روشهای درمان و پیشگیری
آتوسا در تعداد دفعات نرمال رابطه جنسی: تحقیقات چه می گوید؟
بیشتر بدانید: چه عواملی باعث ایجاد لالی انتخابی می شود؟